Nieuws

Musical- & Operettekoor Karakter treedt op in Molenhoek

Veel koren en muziekgezelschappen vieren in november hun Caeciliafeest, als eerbetoon aan ‘Sint Caecilia’, de patroonheilige van muziek, instrumentenmakers en zangers. Het gemengd koor Molenhoek viert dit jaar het Caeciliafeest al op zaterdag 7 november en wil een deel van dit feest graag samen met andere belangstellenden vieren.

Op uitnodiging van het gemengd koor Molenhoek komt namelijk het ‘Kwaliteitskoor Karakter’ uit Boekel op zaterdagavond 7 november een optreden verzorgen in gemeenschapshuis De Wieken in Molenhoek (Esdoornlaan 5). Het optreden begint om 20.15 uur en duurt 2 keer 45 minuten (met een pauze van 20 minuten).

Het koor Karakter komt met ongeveer 35 leden en staat onder leiding van dirigent Lex Wiersma. Het koor heeft een zeer gevarieerd repertoire dat musical, operette, lichtklassieke werken en opera omvat. Er zullen ook enkele solisten acte de présence geven.  Voor meer informatie over het koor kunt u kijken op hun website http://www.koorkarakter.nl/.

Belangstellenden zijn van harte welkom om samen met het gemengd koor Molenhoek van dit optreden te genieten. Ter bestrijding van de onkosten wordt een entreeprijs gevraagd van €5,- per persoon. Dat is dan wel inclusief een kop koffie of thee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marlies Megens (024-3585072) of Riekie de Valk (024-3585073).