Nieuws

Help 't dak lekt!

 

“ Help, ’t dak lekt “.
Met deze woorden informeerde voorzitter Paul Sutmuller van het gemeenschapshuis De Wieken in Molenhoek de afgelopen week de gebruikers van De Wieken. Het blijkt dat ruim 600 m2 dakbedekking dringend aan vervanging toe is !!
Een belangrijk gedeelte van de kosten kan De Wieken uit eigen middelen dragen. Voor het overige gedeelte doet De Wieken een beroep op gebruikers, sponsoren, subsidiënten en de Molenhoekse gemeenschap.

  

Word ook Vriend van De Wieken:
Voor een bedrag van minimaal € 20,- krijgt de Vriend van De Wieken een bordje met zijn of haar naamdaarop. Dit bordje krijgt dan, met vele andere bordjes, een prominente plek in het Gemeenschapshuis. Door het afgeven van een e-mail adres wordt de Vriend/Vriendin daarna regelmatig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en gebeurtenissen in het Molenhoekse gemeenschapshuis.

 
Activiteiten:
Benefietavond op zaterdag 21 mei in het Gemeenschapshuis.
Het ligt in de bedoeling 3 regionale bands op het podium te krijgen. Over het programma wordt men nog geïnformeerd.
“Open Huis” op zondag 5 juni in het Gemeenschapshuis.
Op deze dag is het mogelijk om kennis te maken met een aantal van de gebruikers van De Wieken. Dat kan zijn met de Toneelvereniging, het Zangkoor, de Tafeltennisvereniging en bijvoorbeeld de Biljartvereniging.

Rectivicatie: Het openhuis op 5 juni is wegens orgainsatorische redenen vervallen. 

Tijdens de jaarlijkse Rommelmarkt van C.V. de Meulenwiekers zullen de bezoekers geïnformeerd worden over de activiteiten van De Vrienden van De Wieken. Ook kan men zich dan als Vriend/Vriendin laten inschrijven.
De Rommelmarkt wordt gehouden in De Wieken op zondag 20 maart van 11.00 uur tot 14.00 uur.