Nieuws

Benefietavond was een succes

De benefietavond "'t dak er af!" was in alle opzichte een succes. Met een goed gevulde zaal ging het figuurlijke dak eraf. Voor al diegene die dit evenement hebben moeten missen of nog even herinneringen willen ophalen, het volgende stukje:

 

 

De avond werd geopend door Hansjo de la Contessa. Met zijn fijne muziekkeuze weet hij de sfeer er aardig in te brengen terwijl de zaal langzaam wordt gevuld met publiek. Hansjo is de DJ van vanavond en zal tussen de optredens door de muziek opluisteren.

 

 

 

 

 

 

Rond negen uur bijt Bob Coenen de spits af met het eerste optreden van de avond. Met een gevariëerd repertoire weet hij de stemming er goed in te krijgen. Een grote horde fans staan vooraan om te genieten van zijn optreden. Toch jammer dat enkele bekende Nederlanders dit niet zo hebben gezien.

 

 

 

 

 

Het volgende optreden waren drie jonge dames van het team Variety van Dansstudio Swing uit Wijchen wat normaal bestaat uit 24 leden, maar hier traden Kennedy, Maud en Esmee op met een te gek HipHop nummer. Ze dansen al 6 jaar wedstrijden en hebben veel prijzen op hun naam staan en behoren tot de top in Nederland en Europa. Afgelopen jaar zijn ze nog 2e geworden op het NK Hiphop.

 

 

  

 

Het podium wordt klaar gemaakt voor de volgende groep, maar nu een band die de afgelopen jaren op 10-tallen feesten de zaal plat speelde met hun swingende mix van oude en nieuwe songs. Nu in de Wieken voor het eerst in de nieuwe samenstelling met toetseniste Nicolette Kraaymaat, FaceTheCrowd! Tijdens het optreden van FaceTheCrowd heeft Bob ook nog één nummer meegezongen.

 

 

 

Voordat het podium weer omgebouwd wordt, treden de dames van Variety nog een keer op maar dan ieder met een eigen choreografie.

 

We sluiten de reeks van optredens af met een mix van hedendaagse, maar ook klassieke covers uit de Funk & Soul scene, aangevuld met diverse dansbare groovy nummers. De verscheidenheid aan nummers en het enthousiasme waarmee het repertoire wordt gepresenteerd maakt RAZZOO een verrassende band die het publiek op een heerlijke avond trakteert. Nieuw in Molenhoek: RAZZOO. Samen met RAZZOO treden de dames van Variety nog één keer op met een eigen improvisatie.

 

De avond wordt afgesloten met de muziek van onze eigen DJ Hansjo de la Contessa.

Met dank aan Bernd Gerritsma voor de mooie foto's.