Nieuws

Melodias del Corazón

CAM opent haar 13e seizoen met een muzikale avond, een avond met gepassioneerde muziek uit Spanje en Zuid Amerika door het duo Manito en Monica Coronado.

 

Flamencogitarist Manito was eerder bij CAM te gast. Samen met de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado brengt hij deze keer het programma “Melodias del Corazón”.

Monica en Manito stonden in augustus 2015 voor het eerst samen op de planken. Het bleek een gouden combinatie te zijn. Muzikaal vullen zij elkaar perfect aan. Monica voelt zich als een vis in het water als Manito haar begeleidt. Die weet met zijn temperamentvolle gitaarspel haar stem naar een hoger niveau te tillen. In deze voorstelling staat het gevoel in de muziek centraal. Wat zij presenteren is een en al vuur. Tijdens de voorstelling bespeelt Manito ook andere snaarinstrumenten waaronder de láud (Spaanse luit). Een optreden van dit duo is altijd puur, vol overtuiging en emotie. Monica krijgt met haar charisma het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid. Het vurige spel van hem is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ´Manitas de Plata´, de wereldberoemde Franse flamencogitarist.

 

Tijd: Dinsdag 1 oktober 2019, 20.00 uur precies:

Plaats: Gemeenschapshuis “De Wieken”, Esdoornlaan 5, Molenhoek

Entree : € 6, Vrienden van CAM € 3, incl kop koffie of thee.