Nieuws

Vacature voorzitter m/v

 Vacature voorzitter m/v  Stichting Gemeenschapshuis De Wieken

Sinds kort zijn wij op zoek naar de invulling van de vacature voor voorzitter.

Functieomschrijving:

De voorzitter geeft leiding aan het dagelijkse bestuur. Het dagelijks bestuur vergadert zo’n 10 keer per jaar en organiseert 2 algemeen bestuur vergaderingen per jaar, die allemaal worden geleid door de voorzitter.

De voorzitter zal als gezicht van De Wieken zo veel mogelijk deelnemen aan activiteiten in de gemeente waarvoor het bestuur van De Wieken wordt uitgenodigd. De voorzitter vertegenwoordigt De Wieken, aangevuld met andere leden van het bestuur of de beheerder, in contract onderhandelingen met leveranciers van de Wieken, of met de gebruikers van De Wieken. De voorzitter moet De Wieken een warm hart toedragen en voor een goede samenwerking passen binnen het team.

Om belangenverstrengeling te voorkomen zijn we op zoek naar een persoon die géén bestuurslid is van één van de verenigingen die gebruiker zijn van de Wieken.

Profiel:

De kandidaat heeft ervaring in het leiden van vergaderingen, heeft een persoonlijke visie op het functioneren van een “modern “ gemeenschapshuis en kent de ins en outs van de Molenhoekse gemeenschap. De kandidaat beschikt over een ruim (lokaal) netwerk, is instaat om sponsoren aan te trekken en weet de weg bij de gemeente.
Bestuurservaring is een pré en het functioneren als teamspeler is een “must”.

Reacties op deze vacature of inlichtingen over de vacature kunnen worden ingewonnen door een email te sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.