Nieuws

De Wieken gaat weer open !!

Molenhoek, Mei 2021

Hier hebben we lang op gewacht, maar eindelijk is het dan zover. Met ingang van 7 juni is De Wieken weer dagelijks open voor diverse activiteiten, zoals bridgen, biljarten, tafeltennis, koersbal, maar ook vergaderingen of een bezoekje aan de bar. Op onze website of op het scherm in de hal van De Wieken vindt u actuele informatie over de diverse activiteiten die weer plaats vinden.

We zullen ons nog wel aan diverse regels moeten houden. Naast de algemene corona regels, dient u bij binnenkost u naam te noteren op de lijst en uw handen te ontsmetten. Verder is binnen een mondmasker verplicht als u door het gebouw loopt. Eénmaal zittend op een stoel of tijdens het sporten mag het af.

Omdat de horeca om 22:00 moet sluiten gaat de Wieken dan ook dicht, maar om u meer tijd te geven, zijn wij open vanaf 18:45.

Wij vertrouwen erop dat u zich aan de regels houdt, zodat we ondanks de beperkingen toch weer gezellig bij elkaar kunnen komen. Er is gelukkig nog veel mogelijk en wij verheugen ons erop jullie allemaal weer te zien.


Wilt U iets organiseren of wilt u meer informatie neem dan kontakt op met Ina Peters: 024-3584688 / 06 52130307 of stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur Gemeenschapshuis De Wieken