Nieuws

Vacature penningmeester

Vacature penningmeester Stichting Gemeenschapshuis De Wieken

Stichting Gemeenschapshuis De Wieken heeft een vacature voor de functie van penningmeester.

Functieomschrijving:

De penningmeester voert het financieel beheer van de stichting. Hij/zij doet de boekhouding, stelt het financieel jaarverslag op, houdt het financieel archief bij en handelt de dagelijkse financiële zaken af. De penningmeester informeert het bestuur over de financiële stand van zaken en overige relevante financiële aangelegenheden.
De penningmeester stelt jaarlijks een begroting op en bewaakt deze gedurende het jaar. Verder regelt de penningmeester alle verzekeringen en fiscale en juridische zaken.

Profiel:

Je hebt ervaring in het beheren van de financiën en het verzorgen van de boekhouding. Een persoonlijke visie op het functioneren van een gemeenschapshuis in een veranderende wereld wordt op prijs gesteld. Je bent een teamspeler en bereid om op een prettige manier samen te werken met de overige leden van het Dagelijks Bestuur. Bekendheid met de ins en outs van de Molenhoekse gemeenschap is een pré.

Om belangenverstrengeling te voorkomen mag je géén bestuurslid zijn van groeperingen die gebruik maken van De Wieken.


Reacties op deze vacature of inlichtingen over de vacature kunnen worden ingewonnen door een email te sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.