Nieuws

Kerst-Inn Molenhoek 2022

In deze voor iedereen onzekere tijden is het fijn als we samen leuke momenten kunnen delen. Daarom zijn we blij dat we op zaterdag 10 december voor de 9e keer een gezellige en kleurrijke kerstmarkt kunnen houden. Deze wordt georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers samen met Winkelcentrum Molenhoek aan de Prinsenweg te Molenhoek en Gemeenschapshuis De Wieken aan de Esdoornlaan 5 in Molenhoek.

Het evenement begint om 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De toegang is gratis. Binnen in het gemeenschapshuis en buiten in het winkelcentrum laten hobbyisten en ondernemers hun creaties zien, er zijn mooie kerstcadeautjes te koop, allerlei optredens zijn te bewonderen en er is sfeervolle muziek te beluisteren. Verschillende sponsoren voorzien de bezoekers van lekkere hapjes.

Voor de kinderen van de basisschool is er een kleurwedstrijd. Hiervoor liggen kleurplaten in De Wieken tijdens de Kerst-Inn.

Met de traditionele loterij kunnen bezoekers weer mooie prijzen winnen. De kaartjes voor deze loterij zijn vanaf 26 november te koop bij De Spar te Molenhoek en tijdens de kerstmarkt. De prijzen worden gesponsord door lokale ondernemers. De prijsuitreiking vindt tijdens de kerstmarkt in De Wieken plaats. Indien u hier niet bij kunt zijn, zijn de prijzen tot 1 week na de Kerst-Inn af te halen bij De Spar.

Na afloop van de markt, om 19.00 uur, vindt het ontsteken van de kerstlichtjes plaats op het plein van het winkelcentrum.

Jong en oud zijn van harte welkom om te genieten van een gezellig kerstmarkt.

Voor meer informatie en het programma kijkt u op onze website: www.kerstinn-molenhoek.nl