Nieuws

Zomerbridge in Molenhoek 2019

ZOMERBRIDGE IN MOLENHOEK 2019

Vindt u het leuk om te bridgen? Dan zijn de zomerbridgeavonden in Molenhoek misschien iets voor u!

Bridgeclub Molenhoek organiseert 8 avonden in mei, juni, juli en augustus waarvoor u van harte bent uitgenodigd. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bridgebond of een bridgeclub. Een mooie gelegenheid voor thuisbridgers om eens op een vrijblijvende manier en tegen andere paren te spelen. Ook spelers van andere clubs zijn uiteraard welkom.

 De zomerbridgeavonden worden gehouden op maandag 27/5  3/6  17/6  24/6  1/7  8/7  19/8  26/8 in De Wieken, Esdoornlaan 5, 6584 BD Molenhoek.  U kunt zich als paar maar ook als ‘single’ aanmelden: wij zorgen dan voor een bridgepartner.

We beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 22.30 uur. Er worden 5 ronden van telkens 4 spellen gespeeld. In iedere ronde ontmoet u een ander paar. Elke avond zijn er een aantal kleine prijzen te winnen. De uitslag wordt dezelfde avond na afloop bekendgemaakt alsook per e-mail aan de deelnemers toegezonden.

Wilt u een avond meespelen, stuur ons een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (uiterlijk 16.00 uur op de dag zelf). U ontvangt geen bevestiging, zonder tegenbericht van onze kant verwachten we u. Kosten: € 2 per persoon per avond (s.v.p. gepast).  

Indien u geen lid bent van onze club graag uw NBB-lidnummers mee vermelden als u die heeft, in verband met ingave in de computer.

Hopelijk tot ziens op de zomerbridgeavonden!

Bridgeclub Molenhoek


 

Kerst-Inn 2018


 

Voor meer informatie kijk op de website van de Kerst-Inn.


De Surrogaat Baby

Bij de asociale familie Middelman vliegt men elkaar regelmatig in de haren. Als er dan ook nog eens een hoop ‘vreemd volk’ over de vloer komt, dat niet van plan is te vertrekken, wordt de stemming er niet beter op.

Ook de kinderwens van dochterlief is reden voor nog meer ruzie.

En wie is toch die tante Irma?

Toneelvereniging Molenhoek speelt voor u op  3 en 4 november het stuk "De Surrogaat Baby". Zoals altijd bent u van harte welkom vanaf 19:30 in De Wieken. Let op de voorstelling begint om 20:00 uur.

 


Molenhoeks Makkie 2018

Wandel Makkie zaterdag 20 oktober

√   5 of 10 kilometer wandelen door de mooie bossen van Molenhoek

√   De start voor beide routes is tussen 15:30 en 16:00 uur bij Makkie Plaza (winkelcentrum Molenhoek).

√   Pauzeplek: kassen van Jachtslot de Mookerheide

√   Deelnameprijs is bij voor-inschrijving € 2,50. Dit kan via de website van Molenhoeks Makkie. Na-inschrijven kost € 3,50 en kan de dag zelf vanaf 15:00 uur bij Makkie Plaza.

Voor meer informatie, zie:

www.molenhoeksmakkie.nl/wandelmakkie/

Molenhoeks Makkie zondag 21 oktober

√   KidsRun (2.3), 5, 10 of 15 kilometer hardlopen door de mooie bossen van Molenhoek

√   Start vanaf 09.15 bij de kerk

√   Muziek langs het parcours

√   Inschrijfkosten KidsRun 3,50. Overige afstanden 8,50.

Voor meer informatie, zie:

www.molenhoeksmakkie.nl

 


7e Molenhoek Bridgedrive

Bridgeclub Molenhoek

 

Uitnodiging zevende Molenhoek bridgedrive.

Zondag 28 Oktober

Aanvang:   13.30 uur (zaal open 13.00 uur).

Locatie:      Gemeenschapshuis De Wieken,

                    Esdoornlaan 5, 6584 BD Molenhoek.

 

Houdt u van bridgen? Wie weet bent u wel eens op een van de succesvolle zomerbridge-avonden in Molenhoek geweest. Naast deze avonden organiseert Bridgeclub Molenhoek ook jaarlijks de Molenhoekdrive. Inmiddels al voor de 7e maal. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bridgebond of een bridgeclub. Een mooie gelegenheid voor thuisbridgers om eens op een andere manier en tegen andere paren te spelen. Ook spelers van andere clubs zijn uiteraard welkom

Inschrijfgeld € 16,= per paar, te voldoen op NL72 RABO 0117 2281 09 t.n.v. Bridgeclub Molenhoek. Bij het inschrijfgeld is inbegrepen: bij ontvangst één kop koffie/thee met iets lekkers per persoon en enkele hapjes gedurende de middag.

Aantal deelnemers: maximaal 48 paren.   De prijsuitreiking zal ongeveer om 17.00 uur plaatsvinden.

Info: via website: www.nbbclubsites.nl/club/15018 of Henny Theunissen 024–6961657

Aanmelden via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Aanmelding is definitief na ontvangst van inschrijfgeld.

Van NIET LEDEN wordt verzocht beide voor- en achternamen van de spelers, telefoonnummer(s) en (eventueel) NBB-lidnummer(s) te vermelden.


Zumba Gold

Nu ook Zumba Gold in de Wieken.

Mijn naam is Imke Bonnamy en sinds juni geef ik Zumba Gold in de Wieken. Op maandag ochtend 10.00 uur. Lekker bewegen op Latijns Amerikaanse muziek. Bij Zumba Gold wordt er niet gesprongen. Alle basis passen van de Zumba komen aan bod. Merengue, Salsa, Cumbia. U bent van harte welkom om gratis een proefles te volgen. U kunt contact opnemen met mij, 06-41018138 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.imkebonnamy-sport.nl

We starten weer op maandag 3 september om 10:00.


Promenade Artistique 2018

 

Promenade Artistique Molenhoek, een culturele wandeling langs vier podia door Molenhoek met Molenhoeks talent! De rondgang begon in de Wieken waar iedereen ontvangen werd met prachtig pianospel van Wim Bömer, gevolgd door een optreden van Kate Roberts en Joost Jansen. Vervolgens vertrokken de groepen naar 3 verschillende locaties en nadat alle groepen alle locaties hadden bezocht kwam iedereen weer terug in de Wieken voor een afsluitend concert van de Utrechtse formatie SKINNY BOY.