Nieuws

Zumba Gold

Nu ook Zumba Gold in de Wieken.

Mijn naam is Imke Bonnamy en sinds juni geef ik Zumba Gold in de Wieken. Op maandag ochtend 10.00 uur. Lekker bewegen op Latijns Amerikaanse muziek. Bij Zumba Gold wordt er niet gesprongen. Alle basis passen van de Zumba komen aan bod. Merengue, Salsa, Cumbia. U bent van harte welkom om gratis een proefles te volgen. U kunt contact opnemen met mij, 06-41018138 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.imkebonnamy-sport.nl

We starten weer op maandag 3 september om 10:00.


 

Promenade Artistique 2018

 

Promenade Artistique Molenhoek, een culturele wandeling langs vier podia door Molenhoek met Molenhoeks talent! De rondgang begon in de Wieken waar iedereen ontvangen werd met prachtig pianospel van Wim Bömer, gevolgd door een optreden van Kate Roberts en Joost Jansen. Vervolgens vertrokken de groepen naar 3 verschillende locaties en nadat alle groepen alle locaties hadden bezocht kwam iedereen weer terug in de Wieken voor een afsluitend concert van de Utrechtse formatie SKINNY BOY.  


Verkiezingsdebat Molenhoek

Gemeenschapshuis De Wieken, dinsdag 6 maart

 

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart organiseren de Dorpsraad Molenhoek en Gemeenschapshuis De Wieken een verkiezingsdebat in De Wieken.
Lijsttrekkers van de diverse deelnemende politieke partijen krijgen de gelegenheid om hun politieke standpunten te presenteren en het debat aan te gaan met elkaar en het aanwezige publiek. Een aantal (Molenhoekse) stellingen vormen mede de basis voor dit debat.


Debatleider: H. Grol
Inloop: 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur. Einde debatavond: 22.00 uur

 


 

De ronde oranje munt is uit de roulatie

Met ingang van 1 januari 2018 is de oude ronde oranje consumptiemunt niet meer te gebruiken.

Bezitters van deze munt hebben jaren de tijd gehad om deze munt in te wisselen, maar vanaf 1 januari 2018 kan dit niet meer. Wij hanteren alleen nog de lichtgroene achthoekige consumptiemunt en tijdens de evenementen die met Carnaval te maken hebben hanteren we de gele achthoekige munt. 

Oranje ronde consumptiemunt

Is niet meer te gebruiken en

kan niet meer worden ingewisseld.

Gele achthoekige consumptiemunt

 

Alléén te gebruiken tijdens Carnaval.

 Lichtgroene achthoekige consumptiemunt

 

Alle evenementen behalve de Carnaval.

Beide munten hebben dezelfde prijs en blijven ook na een evenement geldig.

Let op de kleuren kunnen afwijken afhankelijk van computer en beeldscherm.

 

Stichting Gemeenschapshuis De Wieken


 

Een sfeervolle Kerst-Inn 2017

Het is dit jaar de organisatie gelukt om ook het weer aan te passen aan de Kerstsfeer in de Wieken, aldus Burgemeester Gradisen. Met een winters tafereel op het podium en een zaal in Oud-hollandse sfeer en vele kraampjes met veelal zelfgemaakte artikelen was de sfeer zeer aangenaam. En ondanks dit winterse weer hebben toch vele mensen de weg naar de Kerst-Inn gevonden. Zij werden getrakteerd op heerlijke lekkernijen, diverse optredens en konden terecht bij 17 kramen. 

Heeft U dit gezellige evenement gemist, kijk dan regelmatig op onze website, want volgend jaar in december is er weer een Kerst-Inn.


 

Eindejaarviering KBO

Zoals gewoonlijk wil de KBO afdeling Molenhoek het jaar afsluiten met de eindejaarsviering en wel op vrijdag 15 december a.s. om 14.00 uur in Gemeenschapshuis “de Wieken”. De  zaal is open vanaf 13.45 uur. Wij zullen onze leden deze middag, zoals ze gewend zijn, ontvangen met koffie/thee met toebehoren. Aangezien KBO afdeling Molenhoek dit jaar 35 jaar bestaat willen wij u een extra programma aanbieden deze middag. Rond 17.00 uur, bieden wij u een stamppotbuffet aan. Dit alles, uiteraard, geheel gratis voor onze eigen leden.